Kaunis Krog Roba

Julkaistu alunperin Kaupunkininjoissa

Ajattelen usein, että pitäisi käydä enemmän brunsseilla ystävien kanssa. Niissä on kuitenkin oma viehätyksensä, ja ne ovat aina yhtä ihania. Jonkun toisen valmistamaa ruokaa ja aikuisseuraa. Ympärillä on vaan nykyään niin paljon lapsiperheystäviä, että yhteisen ajan löytäminen on jostain syystä hankalaa. Brunssi pitäisi varata tarpeeksi ajoissa, jotta kalenterit olisivat kaikilla tyhjiä yhden sunnuntaibrunssin täytettäväksi.

krogroba_2

Brunssilla on aina jotenkin niin leppoisa tunnelma. En edes muista tarkalleen, milloin kävimme Lilla Robertsin Krog Roba -ravintolassa viettämässä kiireetöntä sunnuntaita, taisi olla joskus loka-marraskuussa. Brunssien hinnat vaihtelevat kovasti ja Krog Roban brunssi ei taida olla ihan halvimmasta päästä. Hinta on myös yksi syy, miksi brunsseilla ei tule käytyä niin usein. Vaikka esillä onkin paljon erilaisia herkkuja, on 29 euroa kuitenkin aika iso lovi lompakkoon, yhdestä ateriasta. Ja eihän brunssi ole mitään ilman lasillista kuohuvaa. Hups, sitten ollaankin neljässäkympissä per nuppi.

krogroba_7

krogroba_3

Krog Roba on silmiä hivelevän kaunis paikka. Helsingin energialaitoksena ja viimeksi poliisilaitoksena toiminut rakennus on upea sekä ulkoa että sisältä. Hotellin sivuilla olevat huonekuvat ovat sellaiset, että tekisi mieli päästä yöpymään niissä. Niin tyylikästä.

Brunssin parasta antia taisivat olla herkulliset leivät ja jogurtti-mysli-jälkiruoka-pöytä (tikkareita!). Muuten tarjolla oleva valikoima oli aika perusbrunssisettiä, toki erittäin herkullista. Dj soitteli taustalla ja pikkutyyppikin viihtyi, lopulta tosin Ryhmä Haun seurassa. Ah, ihana ihana parituntinen.

krogroba_4

krogroba_6

krogroba_8

krogroba_10

krogroba_11

krogroba_12

krogroba_14

krogroba_13

krogroba_9

krogroba_1

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: