Ihan pilvessä

Julkaistu alunperin Kaupunkininjoissa

Ulkona paistaa aurinko ja kevät kolkuttelee ovelle. Siitä huolimatta palaan vielä muutaman postauksen kera meidän reilun viikon takaiseen hiihtolomaamme Levillä. Sää oli alkuviikosta pilvinen ja minä kun olen sellainen ihminen, jonka mieliala on säästä riippuvainen, en kovasti rakasta pilvessä laskettelua. Viimeisenä päivänä aurinko kuitenkin näyttäytyi ja pääsin kokemaan jotakin todella upeaa. Kun saavuin Eturinteille, koko tunturi oli pilven peitossa ja ajattelin jo, että jahas, en sitten päässytkään nauttimaan auringosta. Nousin kuitenkin hissillä ylös ja napsin muutamia kuvia. Olin pilvessä. Laskin alas ja nousin gondolihissillä takaisin ylös. Näkymä oli uskomaton. Aivan kuin olisi ollut Alpeilla, jossa monesti pääsee näkemään samanlaisen ilmiön.

Koko Levitunturi oli pilven ympäröimä, mutta ylhäällä paistoi aurinko. Seisoin pitkään paikallani ja vain katselin. Ja sitten laskin pilveen.

levi_2

levi_3

levi_4

levi_5

levi_6

levi_8

levi_7

levi_9

levi_10

levi_11

levi_13

levi_12

levi_14

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: