Berggan brunssi

Julkaistu alunperin Kaupunkininjoissa

Tiesittekö, että Helsingistä löytyy yli 60 brunssipaikkaa? Minä en. Nyt-liite kokosi yhteen valikoiman erilaisia Helsingin brunsseja; mukana on mm. perinteisiä munakokkeli–pekoni -brunsseja, kasvispainotteisia brunsseja, hotellibrunsseja sekä lautasannosbrunsseja.

bergga_1

Brunssit ovat ihania, niissä saa kulumaan aikaa ja lasi kuoharia kruunaa nautinnon. Me kävimme jokunen aika sitten brunssilla melkein naapurissamme sijaitsevassa Berggassa, jossa on tullut vietettyä aikaa niin aamupalalla, lounaalla kuin illanistujaisissa.

Berggan brunssi menee tuonne perinteisen puolelle; tarjolla on pekonia, puuroa, jogurttia, mysliä, erilaisia salaatteja, leipiä ja hilloja. Jälkiruoan saa tiskiltä erikseen, meillä se oli chili-suklaakakkua. Mutta perinteisyys ei ole mitenkään negatiivista, sillä kaikki oli todella hyvää.

bergga_7

Bergga on viihtyisä, palvelu on hyvää ja leivostiski herkullinen. Se on myös erinomainen paikka esimerkiksi töiden tai vaikkapa minun tapauksessani lopputyön kirjoittamisen, ja aamuisin pöydät täyttyvätkin läppäriporukasta.

Sunnuntaibrunssin hinta on 17 € ja se on tarjolla klo 10-14. Berggan löytää osoitteesta Viides linja 14.

bergga_2

bergga_8

bergga_4

bergga_5

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: