Tohtori ja maisteri

Julkaistu alunperin Kaupunkininjoissa

Viime keskiviikkona mieheni väitteli tekniikan tohtoriksi. Oli akateemin vartti, juhlakulkue, frakit ja juhlamekot, kahden tunnin väittely ja samppanjatarjoilu. Karonkkaa vietettiin Suomenlinnan tunnelmallisessa Myllysalissa. Sää oli parhaimmillaan, lauttamatka Suomenlinnaan oli kuin jokiristeily ulkomailla ja mukulakiville vaihdettiin ballerinat.

karonkka_4

Karonkassa oli tarjolla Soda Cateringin herkulliset ruoat ja Tallinnasta matkalaukuilla raahatut alkoholit. Puheita pidettiin, dj soitteli taustamusiikkia ja tunnelma oli rennon akateeminen. Ilta jatkui Teatterissa ja olin kotona neljältä. En muista milloin olisin valvonut niin pitkään ja kyllä siitä sitten kärsittiinkin seuraavat kaksi päivää. Väsymys oli hurja. Mutta juhlat onnistuivat erinomaisesti ja kaikilla oli mukavaa.

karonkka_3

Eilen esittelin maisterin lopputyöni esitarkastajille. Ei se mennyt omasta mielestäni ihan putkeen, mutta ihan sama, valmistun silti kesäkuussa. Arvosanan saan tietää tällä viikolla. Nyt meillä on siis kotona tohtori ja maisteri. Tekniikan ja taiteen. Kaksi hyvin erilaista alaa.

karonkka_2

karonkka_5

karonkka_7

karonkka_6

karonkka_1

1 kommentti

  1. Päivitysilmoitus: Pitkästä aikaa – Ääniala

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: